Valikko Sulje

Palvelut

Catering

Palvelemme vuosien catering-ammattitaidolla Keski-Suomessa niin perhejuhlissa, yritysten tilaisuuksissa, pikkujouluissa tai vaikkapa häissä. Keittiömestarimme loihtivat maukkaat menukokonaisuudet parhaista raaka-aineista.

Lounas

Monipuolinen kotiruokalounaamme runsaalla salaattipöydällä valmistetaan vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Lounas on tarjolla arkisin kello 10.30–14.00. Voit ottaa lounaan kätevästi myös mukaasi – tutustu lounaslistaamme!

Hellitä hetkeksi – tilaa herkut suoraan kotiovellesi!

Tiedäthän, että kondiittorimme ja kokkimme loihtivat makeat ja suolaiset herkut sekä arkeen että juhlaan? Verkkokaupastamme voit valita myös suoraan kotiintoimituksen.

Palvelumme yrityksille

Palvelemme keskisuomalaisia yrityksiä monipuolisesti: räätälöimme tarpeisiin sopivat paketit aamiaisesta, lounaasta, kahvituksista, pikkujouluista ja muista juhlista, kuten cocktail-tilaisuuksista.

Ota yhteyttä p.044 9018914 Paula Äijänen tai catering@caffitella.fi

Herkut arkeen ja juhlaan

Voit tilata juuri haluamiasi suolaisia ja makeita herkkuja juhlien kruunuksi tai arjen piristykseksi. Meiltä saat kakut, leivonnaiset, salaatit, voileipäkakut ja muut suolaiset joko noudettuna tai kotiintoimitettuna.

Herkut arkeen ja juhlaan

Caffitellan kanta-asiakkuus

Caffitellan kanta-asiakkuus

Hyödynnä rahanarvoiset etumme pyytämällä kahviloidemme kassalta paperinen herkkupassi.  Herkkupassimme eivät mene koskaan vanhoiksi!