Valikko Sulje

Caffitella

Herkkuja vuodesta 2008

Toimintamme ytimenä on iloinen ja välitön asiakaspalvelumme sekä hyvistä raaka-aineista käsinleivotut herkut. Uskomme, että käsityötä ja paikallista osaamista arvostetaan nyt – ja jatkossa.

Caffitella bakery shop (virallinen nimi Restella Oy) on perustettu vuonna 2008. Yrityksemme on kasvanut 12 kahvilan, yhden juhla-ja leivontarvike myymälän sekä oman leipomon ketjuksi ja työllistämme n.100 iloista, ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää neljällä paikkakunnalla.
Katso toimipaikkojemme yhteystiedot täältä.

Minna Saarelainen

Hannu Liiri

Vastuullisesti tuotetut kahvit ja teet

Kahvilamme tarjoavat ainoastaan vastuullisesti tuotettuja Pauligin ja Nespresson kahveja sekä Tee Leidin teelaatuja.
Suomen ensimmäinen 100-prosenttisesti hiilineutraali kahvipaahtimo on juuri Pauligin Helsingin Vuosaaren paahtimo! Nespresso puolestaan on sitoutunut hiilineutraaliuteen vuoteen 2022 mennessä ja varmistaa kahvinviljelijöidensä toimeentulon esimerkillisesti.

Vaadimme vastuullisuutta kumppaneilta

Me Caffitellassa haluamme tehdä työtä paremman huomisen puolesta. Osallistumme säännöllisesti paikalliseen hyväntekeväisyystyöhön ja mahdollistamme varainkeruuta urheiluseuroille, koululuokille ja yhdistyksille. Myös yhteistyökumppaneiltamme vaadimme vastuullisuusteeman todentamisen.

Kirjoita palautteesi alla olevalla lomakkeella.


    Haluan vastauksen
    PuhelimitseSähköpostilla

    Tervetuloa herkuttelemaan Caffitellaan!

    Caffitella on Keski-Suomen kattavin kahvilaketju, jonka kondiittorit ja leipurit valmistavat suussasulavia herkkuja tuhansille asiakkaille yhteentoista kahvilaamme.

    Tervetuloa piipahtamaan Jyväskylässä, Laukaassa, Äänekoskella, Muuramessa ja Vaajakoskella tai klikkaa itsesi herkkusuiden verkkokauppaan.